همایش دانشجویی «دیپلماسی و نرمش»
دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۰۷:۴۷ ب.ظ
همایش دانشجویی «دیپلماسی و نرمش»
12 آبان 1392 - جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه یزد
تیتر یک - به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، عباسی شب گذشته در همایش دانشجویی «دیپلماسی و نرمش» که به همت جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت 13 آبان بیان داشت: در آستانه 13 آبان و روز مبارزه با استکبار و همچنین روز تسخیر لانه جاسوسی قرار داریم و با توجه به نکاتی که در طول این مدت در رابطه با مبارزه با استکبار وجود داشته این روز نسبت به سال های گذشته از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: این 13 آبان رنگ و بوی متفاوت از سال های قبل دارد؛ چراکه شش کشور در مقابل ما قرار دارند و سعی می کنند با تهدید و زور آنچه می خواهند بر ما تحمیل کنند؛ بنابراین اهمیت روز 13 آبان امسال حقیقتا جدی تر و مهمتر از سال های گذشته است که با پشتیبانی مردم از تیم مذاکره کننده در مقابل آنها با استحکام خواهیم ایستاد.
رئیس مرکز مدیریت استراتژیک تصریح کرد: تیم مذاکره کننده مقابل ما که متشکل از شش کشور بزرگ است که از هر حربه، تهدید، تطمیع و تحریم برای ایجاد چالش در مذاکرات استفاده کرده اند؛ اما در مقابل نیز تیم مذاکره کننده ما نیاز به تقویت خود توسط افکار عمومی و حمایت افکار عمومی دارد؛ زیرا در صورتی که مذاکره نباشد اصلا مواضع دو طرف اهمیتی ندارد؛ اما امروز که مذاکره در پیش داریم باید با حمایت های مردمی از کشورمان که در موضع زور نیست، حمایت کنیم.
حریت، آزادگی و ایستادی در برابر استکبار را از محرم بیاموزیم
عباسی با اشاره به تقارن ماه محرم و 13 آبان افزود: این ماه، ماه حریت و آزادگی و سازوکار زیربار ظلم نرفتن را به ما آموخته است که این تقارن را نیز به فال نیک گرفته و باید نهایت استفاده از سیره اهل بیت را در این ماه داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما بعد از گذشت بیش از سه دهه از انقلابمان با مواضعی در سطوح بالاتر در مواضع هسته ای وارد مذاکرات می شویم؛ چراکه لازم است ضرورت دیپلماتیک جامعه بالا رود تا ابعاد نظری را دولت و مسئولان با مردم در میان گذاشته و به سمت پیروزی پیش برویم.
رئیس مرکز مدیریت استراتژیک با اشاره به سیاست خارجی کشور گفت: ما در دیپلماسی تجربه ای محدود داریم و از سویی نیز با توجه به درگیری های متعدد و دست و پنجه نرم کردن با تحریم ها زمینه ای برای تمرین دیپلمات هایمان وجود نداشته است که نسبت به تجربه عمیق شش کشور از این حیث جوان می باشد.
تیم مذاکره کننده ما نیازمند پشتیبانی افکار عمومی است
عباسی تصریح کرد: زمانی که افکار عمومی محیا باشد طبیعتا پشتیبانی بیشتری از تیم مذاکره کننده وجود خواهد داشت که از این طریق می توان با بالابردن سواد عمومی توان آشنایی نسل بعد با تئوری های این بازی را فراهم کرد.
وی با اشاره به حالت های بازی استراتژیک خاطرنشان کرد: ما سه نوع بازی به همراه سه گپ جهت بازی در سیاست خارجی داریم که مبدع آن آمریکا می باشد و از این طریق نیز توانسته بسیاری از اهداف خود را پیش برد و افراد مقابل خود را به زانو در آورد.
آمریکا با بازی استراتژیک دو کشور بزرگ را از پای در آورد
این محقق و نویسنده کشور افزود: آمریکا با استفاده از بازی های استراتژیک توانسته دو قدرت جهان یعنی شوروی و چین را از پای درآورد و در این راستا نیز سعی دارد کشور ما را در گام سوم از این طریق به زانو درآورد که اگر در این راستا در طول این سه دهه به تاریخ کشور خود بنگریم حتما این استراتژیک را خواهیم دید.
عباسی ادامه داد: آمریکایی ها در طی مدت چندین سال، شوروی را از موضع قدرت پایین کشانده و باعث فروپاشی آن شدند و انقلابی که 70 سال به طول انجامید تا پا گیرد در طی مدت 60 سال به زیر کشاندند و از لنین به خروشچف و گورباچف رساندند که همچنین این الگو را نیز در رابطه با چین به کار بردند و آن را از شوروی جدا کرده و لیبرالیزه کردند.
وی گفت: آنها در رابطه با ایران آمدند تا در سال 76 دولت اصلاحات را به دولت گورباچف نزدیک کرده و آن جریان را تکرار کنند، اما رهبرمعظم انقلاب با دیدی وسیع به افرادی که این فکر را می کردند، تذکر داده و گفتند حتی شبیه به آن نیز عمل نمی کنند.
مهمترین قصد آمریکایی ها به زانو در آوردن جمهوری اسلامی است
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز تصریح کرد: در ادامه زمانی که آمریکایی ها دیدند در دولت اصولگرا عقب نشینی دارند، گفتند این دولت نیز همانند خورشچف است و مدام نیز برای آن تبلیغ کردند و بمب گذاری های عراق را به گردن ایران انداختند و برای همان نیز ما را به پای میز مذاکره بردند؛ اما با تیزبینی رهبر انقلاب و مسئولان، بیان شد که فقط برای مسئله عراق است و نه چیز دیگر که باز هم عقب رانده شدند.
عباسی افزود: ما به صراحت می گوییم که وضعیت دولت فعلی به نحوی نیست که وضعیت کشورمان در مقابل آن ها گورباچفی شود و دولت فعلی نیز از بسیاری از موانع گذر کرده است و در موارد غیر از مسئله هسته ای مذاکره نمی کند.
در صورت مراوده با آمریکا فقط پنج درصد مشکلات ما حل می شود!!!
وی ادامه داد: ما در اثر مراوده تمام عیار با آمریکا و ایجاد سفارت خانه به صورت بسیار خوشبینانه فقط پنج درصد از مشکلاتمان حل می شود؛ بنابراین دستاورد آن در مساله هسته ای و فقط مذاکره برای آن نتیجه دارد و نه دست ما زیر ساتور است و نه مشکلات ما با رابطه با آنها حل خواهد شد.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: منظور رهبر انقلاب از نرمش قهرمانانه به نحوی است که ما استقامت کرده و انعطافمان تا جایی باشد که دشمن نتواند به خواسته های نامشروع خود برسد که در این راستا نیز تلاش های بسیار جدی در دولت های پیشین صورت گرفت و نتیجه های خوبی نیز در بر داشت.
عباسی بیان داشت: نهاد جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار گرفته است که ایالات متحده قصد دارد ما را به سرنوشت خورشچف دچار کرده و به زانو در آورد؛ اما خوشبختانه کشور ما در مقابل به نحوی عمل کرده است که ادعا می کنیم آنها از ما می خواهند که ما به پای میز مذاکره برویم.
وی تصریح کرد: اکنون آمریکایی ها متوجه شده اند که با حریفی قدرتمند و جوانی کم تجربه ولی قدر روبرو هستند و دست به هر اقدامی جهت جلوگیری از پیشرفت کشور ما می زنند.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز افزود: نرمش قهرمانانه انعطافی است که پس از 34 سال از عمر انقلاب هنوز در موضع قدرت قرار گرفته ایم و با وجود رویکردهای متفاوت در دولت های مختلف، باز موضعی قدرتمند در جهان داریم.
مدیریت ناکارآمد و مبانی نظری ضعیف مهمترین مشکل ما است
عباسی ادامه داد: ما 34 سال است که انقلاب کرده ایم و 33 سال تحریم هستم؛ اما آنچه ما را رنج می دهد مدیریت ناکارآمد و مبانی نظری ضعیف در اقتصاد می باشد و سالهاست که از آن رنج می بریم و روز به روز وضع بدتر می شود و درد و رنج ما نیز بدین دلیل است که در بسیاری از جنبه ها به صورت لیبرالیستی عمل می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما به اثبات می رسانیم که با ایجاد رابطه با آمریکا فقط چهار تا پنج درصد از مشکلات ما حل می شود؛ چراکه معتقدیم کشور ما درآمد سالانه اش برابر با 300 تا 400 میلیارد دلار می باشد و بدهی آن نیز بین 30 تا 35 هزار دلار است؛ اما ایالات متحده چهار برابر بودجه سالانه خود بدهی دارد که میزانی برابر با 17 تریلیون دلار می باشد.
رکود در تمام جهان است و نه فقط در ایران
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به زمزمه برخی در خصوص رابطه با آمریکا تصریح کرد: یک عده ای فکر می کنند چون ما تحریم هستیم فقط ما مشکل داریم و سراسر جهان گل و بلبل است؛ اما باید بدانند که رکود در تمام جهان بوجود آمده است و این فکری اشتباه است و اینطور نیست که ما بیچاره باشیم و تمام دنیا گل و بلبل باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر باور ما این است که با مذاکره با آمریکا و رابطه با آنها دلار پایین می آید، باوری کاذب است؛ چراکه در بلند مدت باعث بی اعتمادی مردم به دولت و فشاری اشتباه برای تیم مذاکره کننده بوجود خواهد آمد.
عباسی افزود: سیاست عرصه اقدامات رئال است و اگر ایالات متحده می توانست کاری کند؛ چرا یونان به این وضعیت دچار شده است و باید پرسید که آیا یونان اسرائیل را به رسمیت نشناخته است، پس چرا به این وضع دچار شده است.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ادامه داد: اگر ایران خودرو و سایپا در تحریم است کارخانه خودرو فورد که تحریم نبود؛ پس چرا به این وضع گرفتار شد و امروز مردم آمریکا به جنبشی اجتماعی رسیده اند که ما 10 سال آینده بدان خواهیم رسید.
وی «تروریست بالذات» را دومین پرده شناخت آمریکا از کلام امام (ره) عنوان کرد و ادامه داد: آمریکا فقط 210 سال قدمت دارد و این سرزمین با کندن پوست سرخ پوستان بومی و برگرده سیاه پوستان آفریقا ساخته شد که این بارزترین نشان تروریست بالذات بودن آمریکا است.
عباسی گفت: آمریکا «شیطان بزرگ» است و این سومین پرده شناخت آمریکا است. شیطان جز اغوا و سدکردن راه رسیدن به خدا کاری ندارد و انسان ها از دست آن به خدا پناه می برند؛ چه بسا در مقابله با آمریکا که شیطان بزرگ است باید بیشتر به خدا پناه ببریم و انزجار بیشتری را علیه آن اعلام کنیم.
این محقق و نویسنده کشور در ادامه با بیان اینکه امام(ره) آمریکا را «ام الفساد» می خواند، گفت: امروزه 25 میلیون سایت مستهجن در آمریکا فعالیت می کنند که به طور میانگین برای هر 13 نفر یک سایت می توان در نظر گرفت و این نشان از خسران مردم و دولت آمریکا به عنوان ام الفساد است؛ حال آنکه رباخواری از شاخصه های دولت آمریکا است که اقتصاد و معیشت مردم دنیا را مختل کرده است.
زمان صدور انقلاب و اسلام با ترویج بانکداری اسلامی به جهان است
وی تصریح کرد: بت امروز پول است و معبد آن نیز بانک می باشد و امروز 6000 بانک اروپایی دچار مشکل شده اند و وقت آن است که اقتصاد اسلامی را به عرصه ظهور رسانده و هفت میلیارد مردم جهان را از این وضع فلاکت بار نجات دهیم و از این طریق اسلام را در جهان بسط و گسترش دهیم.
عباسی تصریح کرد: ربا جنگ با خداست و اگر می خواهیم زندگی سالم داشته باشیم و دعاهای ما به استجابت برسد هرگز وام نگیریم؛ زیراکه بزرگان و مراجع ما نیز ربا بودن آن را بارها مطرح کرده اند و بیان کرده اند که این پول حرام است و امروز نیز اگر می شنوی و نسبت به آن بی توجهی می کنی باید در روزی خود شک کنی؛ زیرا کسی که این را می شنود و حلال خورده است حتما از آن استفاده نمی کند.
این محقق و نویسنده کشور در پایان گفت: من التماس کردم و التماس می کنم که شما دانشجویان زندگی بدون وام را شروع کنید، که لازمه آن نیز دوری از چشم و هم چشمی است.
12 آبان 1392 - جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه یزد
تیتر یک - به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، عباسی شب گذشته در همایش دانشجویی «دیپلماسی و نرمش» که به همت جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت 13 آبان بیان داشت: در آستانه 13 آبان و روز مبارزه با استکبار و همچنین روز تسخیر لانه جاسوسی قرار داریم و با توجه به نکاتی که در طول این مدت در رابطه با مبارزه با استکبار وجود داشته این روز نسبت به سال های گذشته از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: این 13 آبان رنگ و بوی متفاوت از سال های قبل دارد؛ چراکه شش کشور در مقابل ما قرار دارند و سعی می کنند با تهدید و زور آنچه می خواهند بر ما تحمیل کنند؛ بنابراین اهمیت روز 13 آبان امسال حقیقتا جدی تر و مهمتر از سال های گذشته است که با پشتیبانی مردم از تیم مذاکره کننده در مقابل آنها با استحکام خواهیم ایستاد.
رئیس مرکز مدیریت استراتژیک تصریح کرد: تیم مذاکره کننده مقابل ما که متشکل از شش کشور بزرگ است که از هر حربه، تهدید، تطمیع و تحریم برای ایجاد چالش در مذاکرات استفاده کرده اند؛ اما در مقابل نیز تیم مذاکره کننده ما نیاز به تقویت خود توسط افکار عمومی و حمایت افکار عمومی دارد؛ زیرا در صورتی که مذاکره نباشد اصلا مواضع دو طرف اهمیتی ندارد؛ اما امروز که مذاکره در پیش داریم باید با حمایت های مردمی از کشورمان که در موضع زور نیست، حمایت کنیم.
حریت، آزادگی و ایستادی در برابر استکبار را از محرم بیاموزیم
عباسی با اشاره به تقارن ماه محرم و 13 آبان افزود: این ماه، ماه حریت و آزادگی و سازوکار زیربار ظلم نرفتن را به ما آموخته است که این تقارن را نیز به فال نیک گرفته و باید نهایت استفاده از سیره اهل بیت را در این ماه داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما بعد از گذشت بیش از سه دهه از انقلابمان با مواضعی در سطوح بالاتر در مواضع هسته ای وارد مذاکرات می شویم؛ چراکه لازم است ضرورت دیپلماتیک جامعه بالا رود تا ابعاد نظری را دولت و مسئولان با مردم در میان گذاشته و به سمت پیروزی پیش برویم.
رئیس مرکز مدیریت استراتژیک با اشاره به سیاست خارجی کشور گفت: ما در دیپلماسی تجربه ای محدود داریم و از سویی نیز با توجه به درگیری های متعدد و دست و پنجه نرم کردن با تحریم ها زمینه ای برای تمرین دیپلمات هایمان وجود نداشته است که نسبت به تجربه عمیق شش کشور از این حیث جوان می باشد.
تیم مذاکره کننده ما نیازمند پشتیبانی افکار عمومی است
عباسی تصریح کرد: زمانی که افکار عمومی محیا باشد طبیعتا پشتیبانی بیشتری از تیم مذاکره کننده وجود خواهد داشت که از این طریق می توان با بالابردن سواد عمومی توان آشنایی نسل بعد با تئوری های این بازی را فراهم کرد.
وی با اشاره به حالت های بازی استراتژیک خاطرنشان کرد: ما سه نوع بازی به همراه سه گپ جهت بازی در سیاست خارجی داریم که مبدع آن آمریکا می باشد و از این طریق نیز توانسته بسیاری از اهداف خود را پیش برد و افراد مقابل خود را به زانو در آورد.
آمریکا با بازی استراتژیک دو کشور بزرگ را از پای در آورد
این محقق و نویسنده کشور افزود: آمریکا با استفاده از بازی های استراتژیک توانسته دو قدرت جهان یعنی شوروی و چین را از پای درآورد و در این راستا نیز سعی دارد کشور ما را در گام سوم از این طریق به زانو درآورد که اگر در این راستا در طول این سه دهه به تاریخ کشور خود بنگریم حتما این استراتژیک را خواهیم دید.
عباسی ادامه داد: آمریکایی ها در طی مدت چندین سال، شوروی را از موضع قدرت پایین کشانده و باعث فروپاشی آن شدند و انقلابی که 70 سال به طول انجامید تا پا گیرد در طی مدت 60 سال به زیر کشاندند و از لنین به خروشچف و گورباچف رساندند که همچنین این الگو را نیز در رابطه با چین به کار بردند و آن را از شوروی جدا کرده و لیبرالیزه کردند.
وی گفت: آنها در رابطه با ایران آمدند تا در سال 76 دولت اصلاحات را به دولت گورباچف نزدیک کرده و آن جریان را تکرار کنند، اما رهبرمعظم انقلاب با دیدی وسیع به افرادی که این فکر را می کردند، تذکر داده و گفتند حتی شبیه به آن نیز عمل نمی کنند.
مهمترین قصد آمریکایی ها به زانو در آوردن جمهوری اسلامی است
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز تصریح کرد: در ادامه زمانی که آمریکایی ها دیدند در دولت اصولگرا عقب نشینی دارند، گفتند این دولت نیز همانند خورشچف است و مدام نیز برای آن تبلیغ کردند و بمب گذاری های عراق را به گردن ایران انداختند و برای همان نیز ما را به پای میز مذاکره بردند؛ اما با تیزبینی رهبر انقلاب و مسئولان، بیان شد که فقط برای مسئله عراق است و نه چیز دیگر که باز هم عقب رانده شدند.
عباسی افزود: ما به صراحت می گوییم که وضعیت دولت فعلی به نحوی نیست که وضعیت کشورمان در مقابل آن ها گورباچفی شود و دولت فعلی نیز از بسیاری از موانع گذر کرده است و در موارد غیر از مسئله هسته ای مذاکره نمی کند.
در صورت مراوده با آمریکا فقط پنج درصد مشکلات ما حل می شود!!!
وی ادامه داد: ما در اثر مراوده تمام عیار با آمریکا و ایجاد سفارت خانه به صورت بسیار خوشبینانه فقط پنج درصد از مشکلاتمان حل می شود؛ بنابراین دستاورد آن در مساله هسته ای و فقط مذاکره برای آن نتیجه دارد و نه دست ما زیر ساتور است و نه مشکلات ما با رابطه با آنها حل خواهد شد.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: منظور رهبر انقلاب از نرمش قهرمانانه به نحوی است که ما استقامت کرده و انعطافمان تا جایی باشد که دشمن نتواند به خواسته های نامشروع خود برسد که در این راستا نیز تلاش های بسیار جدی در دولت های پیشین صورت گرفت و نتیجه های خوبی نیز در بر داشت.
عباسی بیان داشت: نهاد جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار گرفته است که ایالات متحده قصد دارد ما را به سرنوشت خورشچف دچار کرده و به زانو در آورد؛ اما خوشبختانه کشور ما در مقابل به نحوی عمل کرده است که ادعا می کنیم آنها از ما می خواهند که ما به پای میز مذاکره برویم.
وی تصریح کرد: اکنون آمریکایی ها متوجه شده اند که با حریفی قدرتمند و جوانی کم تجربه ولی قدر روبرو هستند و دست به هر اقدامی جهت جلوگیری از پیشرفت کشور ما می زنند.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز افزود: نرمش قهرمانانه انعطافی است که پس از 34 سال از عمر انقلاب هنوز در موضع قدرت قرار گرفته ایم و با وجود رویکردهای متفاوت در دولت های مختلف، باز موضعی قدرتمند در جهان داریم.
مدیریت ناکارآمد و مبانی نظری ضعیف مهمترین مشکل ما است
عباسی ادامه داد: ما 34 سال است که انقلاب کرده ایم و 33 سال تحریم هستم؛ اما آنچه ما را رنج می دهد مدیریت ناکارآمد و مبانی نظری ضعیف در اقتصاد می باشد و سالهاست که از آن رنج می بریم و روز به روز وضع بدتر می شود و درد و رنج ما نیز بدین دلیل است که در بسیاری از جنبه ها به صورت لیبرالیستی عمل می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما به اثبات می رسانیم که با ایجاد رابطه با آمریکا فقط چهار تا پنج درصد از مشکلات ما حل می شود؛ چراکه معتقدیم کشور ما درآمد سالانه اش برابر با 300 تا 400 میلیارد دلار می باشد و بدهی آن نیز بین 30 تا 35 هزار دلار است؛ اما ایالات متحده چهار برابر بودجه سالانه خود بدهی دارد که میزانی برابر با 17 تریلیون دلار می باشد.
رکود در تمام جهان است و نه فقط در ایران
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به زمزمه برخی در خصوص رابطه با آمریکا تصریح کرد: یک عده ای فکر می کنند چون ما تحریم هستیم فقط ما مشکل داریم و سراسر جهان گل و بلبل است؛ اما باید بدانند که رکود در تمام جهان بوجود آمده است و این فکری اشتباه است و اینطور نیست که ما بیچاره باشیم و تمام دنیا گل و بلبل باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر باور ما این است که با مذاکره با آمریکا و رابطه با آنها دلار پایین می آید، باوری کاذب است؛ چراکه در بلند مدت باعث بی اعتمادی مردم به دولت و فشاری اشتباه برای تیم مذاکره کننده بوجود خواهد آمد.
عباسی افزود: سیاست عرصه اقدامات رئال است و اگر ایالات متحده می توانست کاری کند؛ چرا یونان به این وضعیت دچار شده است و باید پرسید که آیا یونان اسرائیل را به رسمیت نشناخته است، پس چرا به این وضع دچار شده است.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ادامه داد: اگر ایران خودرو و سایپا در تحریم است کارخانه خودرو فورد که تحریم نبود؛ پس چرا به این وضع گرفتار شد و امروز مردم آمریکا به جنبشی اجتماعی رسیده اند که ما 10 سال آینده بدان خواهیم رسید.
وی «تروریست بالذات» را دومین پرده شناخت آمریکا از کلام امام (ره) عنوان کرد و ادامه داد: آمریکا فقط 210 سال قدمت دارد و این سرزمین با کندن پوست سرخ پوستان بومی و برگرده سیاه پوستان آفریقا ساخته شد که این بارزترین نشان تروریست بالذات بودن آمریکا است.
عباسی گفت: آمریکا «شیطان بزرگ» است و این سومین پرده شناخت آمریکا است. شیطان جز اغوا و سدکردن راه رسیدن به خدا کاری ندارد و انسان ها از دست آن به خدا پناه می برند؛ چه بسا در مقابله با آمریکا که شیطان بزرگ است باید بیشتر به خدا پناه ببریم و انزجار بیشتری را علیه آن اعلام کنیم.
این محقق و نویسنده کشور در ادامه با بیان اینکه امام(ره) آمریکا را «ام الفساد» می خواند، گفت: امروزه 25 میلیون سایت مستهجن در آمریکا فعالیت می کنند که به طور میانگین برای هر 13 نفر یک سایت می توان در نظر گرفت و این نشان از خسران مردم و دولت آمریکا به عنوان ام الفساد است؛ حال آنکه رباخواری از شاخصه های دولت آمریکا است که اقتصاد و معیشت مردم دنیا را مختل کرده است.
زمان صدور انقلاب و اسلام با ترویج بانکداری اسلامی به جهان است
وی تصریح کرد: بت امروز پول است و معبد آن نیز بانک می باشد و امروز 6000 بانک اروپایی دچار مشکل شده اند و وقت آن است که اقتصاد اسلامی را به عرصه ظهور رسانده و هفت میلیارد مردم جهان را از این وضع فلاکت بار نجات دهیم و از این طریق اسلام را در جهان بسط و گسترش دهیم.
عباسی تصریح کرد: ربا جنگ با خداست و اگر می خواهیم زندگی سالم داشته باشیم و دعاهای ما به استجابت برسد هرگز وام نگیریم؛ زیراکه بزرگان و مراجع ما نیز ربا بودن آن را بارها مطرح کرده اند و بیان کرده اند که این پول حرام است و امروز نیز اگر می شنوی و نسبت به آن بی توجهی می کنی باید در روزی خود شک کنی؛ زیرا کسی که این را می شنود و حلال خورده است حتما از آن استفاده نمی کند.
این محقق و نویسنده کشور در پایان گفت: من التماس کردم و التماس می کنم که شما دانشجویان زندگی بدون وام را شروع کنید، که لازمه آن نیز دوری از چشم و هم چشمی است.
۹۲/۰۸/۱۳